LEVER- EN BESTELVOORWAARDEN


VENNOOTSCHAPSGEGEVENS
DAM  BV
ijzerenweglei 17
2640 Mortsel
België
+32 3 449 88 11
info@dam.be
BTW-nummer: BE 0448.758.226

PRODUCTINFORMATIE?
Bel ons indien u bijkomende productinformatie wenst. Of kom een kijkje nemen in onze showrooms of op de vakbeurzen waaraan wij deelnemen. Wij zullen u graag adviseren.

DE PRIJZEN?
Dat zijn de aankoopprijzen voor de handel in Euro (€), meestal per stuk, exclusief BTW.

IS ER EEN MINIMUMBESTELLING? 
Wij hanteren een minimum orderbedrag van slechts € 100.

VERPAKKINGSEENHEDEN?
Deze staan op de prijslijst vermeld. Bijvoorbeeld 12/2,49 € betekent: de verpakkingseenheid is 12 stuks en de prijs per stuk € 2,49.
Vele producten zijn per stuk leverbaar.

TRANSPORTKOSTEN?
De goederen worden portvrij geleverd vanaf € 350 excl. BTW in heel de Benelux en Frankrijk.
Is uw bestelling kleiner, dan hoeft u van de portkosten absoluut niet wakker te liggen: slechts € 7 in de Benelux en Frankrijk.
Voor portkosten en eilandtoeslag in andere landen, gelieve contact op de te nemen met onze klantendienst: info@dam.be.

LEVERTIJDEN?
Ons team doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken, afhankelijk van de beschikbaarheid van de goederen. Gelieve rekening te houden met afwijkende levertijden tijdens drukke periodes.

NALEVERINGEN?

Backorders groter dan € 100 worden op onze kosten nageleverd. Artikelen die niet voorradig zijn, blijven in backorder staan.
Backorders kleiner dan € 100 sturen we uit met uw volgende bestelling.
Indien u graag een backorderlijst ontvangt, kan u dit steeds aanvragen via info@dam.be. Wanneer er op het einde van het jaar nog backorders blijven openstaan, worden deze geannuleerd tenzij anders afgesproken.

WAAROM ZIJN SOMMIGE ARTIKELEN NIET LEVERBAAR?
Hier kunnen verschillende redenen voor zijn:
  • Wanneer een artikel erg succesvol is, kan het even duren vooraleer onze leverancier de productie terug op peil krijgt.
  • Nieuwigheden willen we u niet onthouden en ze u zo snel mogelijk voorstellen, ook al worden ze pas later leverbaar.
  • Een partij goederen kan wegens kwaliteitsproblemen of transportschade niet uitgeleverd worden.
  • Een container kan vertraging oplopen door verschillende factoren, zoals tegenvallende weersomstandigheden, files en andere onvoorspelbare problemen.
  • Een bepaalde grondstof is niet meer leverbaar.
  • De leverancier stopt met de productie van de producten.
  • We besluiten zelf om een bepaald product of reeks uit de laten lopen.
  • Wenst u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op.
BETALING?
Wij verzekeren ons van een langdurige en fijne samenwerking met onze leveranciers, onder meer door hen correct en stipt te betalen. Daarom houden wij er ook een eenvoudig maar fair systeem op na tegenover u. Betaal uw eerste bestelling tegen voorafbetaling van de pro-forma factuur (per overschrijving of met kredietkaart). Vanaf uw tweede bestelling kan u indien gewenst uw betalingstermijn naar 30 dagen netto laten wijzigen (onder voorbehoud van goedkeuring van uw dossier), via onderstaande mogelijkheden:
  • per domiciliëring (België) / via automatisch incasso (Nederland)
  • per overschrijving (na goedkeuring van onze kredietafdeling)
Neem even contact op met onze klantendienst via info@dam.be of telefonisch op +32 3 449 88 11 en zij doen het nodige. Indien u met kredietkaart (MasterCard of Visa) betaalt, geniet u ook van betalingsuitstel. In dat geval wordt het bedrag op de vervaldatum van uw factuur gedebiteerd van uw rekening.

Er worden geen goederen geleverd zolang reeds vervallen facturen onbetaald blijven. Bij niet-betaling op de vervaldag, sturen we u een herinnering. Vanaf de derde herinnering zullen herinneringskosten worden aangerekend (contacteer onze klantendienst voor tarieven).

EN ALS ER IETS FOUT LOOPT?
Dan staat onze klantendienst voor u klaar om eventuele problemen zo snel en correct mogelijk op te lossen. Als er u iets niet bevalt i.v.m. de firma, de service, de producten of wat dan ook, dan is het in de eerste plaats belangrijk ons dit even te melden. Wij nemen elke klacht ernstig en willen graag samen met u een snelle en goede oplossing uitwerken.

Wijzigingen aan artikels, informatie en prijzen zijn voorbehouden zonder voorafgaand bericht.

Laden
Laden