WELKOM BIJ DAM!

DAM is sinds 1992 een toonaangevende speelgoeddistributeur in Frankrijk, Italië en de Benelux. . DAM selecteert al 30 jaar met grote zorg zijn merken en is steeds op zoek naar verrassende nieuwigheden die op ecologisch, educatief en creatief vlak speelgoed tot een hoger niveau tillen. Met DAM kiest u voor zekerheid en wel hierom:


UITGEBREID GAMMA:
DAM heeft een enorm uitgebreid gamma voor alle soorten verkooppunten waar zowel kinderen als hun ouders zich in kunnen uitleven. Een kleine greep uit ons rijke aanbod spreekt voor zich: van de kleurrijke en creatieve merken  AVENIR, BOX CANDIY en CREAGAMI over inventieve bouwpakketten van 4M, METAL EARTH en UGEARS tot mooi design speelgoed dat tot de verbeelding spreekt van TENDER LEAF en MINILAND. Beleef uren spel- en puzzelplezier met SCRATCH EN LUDATTICA of trek op avontuur met de reiskoffertjes van TRUNKI. Geniet van de natuur met de avonturierskits van MOSES en NAVIR of ga aan de slag met de prachtige dierenpuzzels van MADD CAPP. DAM heeft het allemaal.

ECOLOGISCH SPELEN:
Kies samen met DAM voor een leefbare planeet en laat je verrassen door onze nieuwe ecologische merken. Zo zijn de kleurrijke voertuigen en eetsetjes van GREEN TOYS gemaakt van gerecycleerde melkflessen. De schattige knuffels en baddiertjes van TIKIRI uit Sri Lanka zijn vervaardigd uit duurzaam rubber en katoen waarbij het milieu niet uit het oog wordt verloren en SCRUNCH biedt eindeloos speelplezier met de outdoor strand-, tuin- en badspeeltjes gemaakt van duurzame siliconen.

SNELLE EN CORRECTE LEVERING:
We vinden het belangrijk dat uw bestelling op tijd en veilig bij u wordt geleverd. Daarom werkt DAM reeds jarenlang samen met betrouwbare transportpartners zoals DPD en Dachser.

KWALITEIT EN VEILIGHEID:    
Kwaliteit en veiligheid zijn prioriteit, zonder de speelwaarde uit het oog te verliezen. Al onze merken voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Daarbij zijn de collega’s van ons DAM-team als jonge ouders echte ervaringsdeskundigen, die maar al te graag hun kroost uitgebreid onze nieuwe merken laat testen.

PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR:
DAM biedt een persoonlijke en betrouwbare klantenservice. Onze vertegenwoordigers op de baan en klantendienst op kantoor in Mortsel helpen u graag verder met al uw vragen. Telefonisch op +32 3 449 88 11 of via info@dam.be.
 
COMFORTABEL BESTELLEN  doet u online op www.dam.be, bij uw vertegenwoordiger, per e-mail of telefonisch via onze klantendienst.
Nog geen inloggegevens tot onze webshop? Stuur even een mailtje naar shop@dam.be en wij bezorgen u zo snel mogelijk uw persoonlijke username en password.

ONS SPEELGOED ONTDEKKEN?
Uiteraard kan u al ons speelgoed en baby-artikelen zelf komen bekijken en testen. Onze ruime en vernieuwde showroom biedt plaats voor ons zo goed als volledige assortiment. Maak dus gerust een afspraak met uw vertegenwoordiger. Daarnaast tekent DAM present op alle belangrijke vakbeurzen in de Benelux en Frankrijk. Hou dus zeker onze beurskalender in het oog!

Dam, reeds 30 jaar uw partner in plezier maken!

Laden
Laden